Eğitim

'Osmanlı Diplomasi Mirası ve Türk Dış Politikası'' Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Türkiye Bilimler Akademisi Akademi Konferansları kapsamında gerçekleştirilen ‘’Osmanlı Diplomasi Mirası ve Türk Dış Politikası’’ Konulu konferans gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 22 Nisan 2019

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Necip Fazıl Kısakürek Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa; İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Şerif Korkmaz, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.  Konferansta konuşmacı olarak Ortadoğu Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Nuri Yurdusev yer aldı.

Konferansın ardından İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan hediye takdiminde bulundu.