p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times}

Proje Hazırlama ve Yürütme Eğitimi Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen eğitime Dicle, Bozok, Erciyes, Gazi, Dumlupınar üniversitelerinden eğitimciler katıldı ve tecrübelerini ÇOMÜ’lü akademisyenler ile paylaştılar.

24-25 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 30 akademisyenin ...

Yayın tarihi : 26 Aralık 2016

Proje Hazırlama ve Yürütme Eğitimi Gerçekleştirildi

24-25 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 30 akademisyenin katıldığı eğitimde başta TÜBİTAK projeleri olmak üzere proje hazırlama ve yürütmeye dair teorik bilgilerin yanı sıra proje uygulamaları yapıldı.

Katılımcılar gruplar halinde proje hazırladı. Fikir aşamasından itibaren bir proje nasıl hazırlanır; hazırlanmasında ve başvuru süreçlerinde dikkat edilmesi gerekenler konusunda uygulamalı eğitim verildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer Proje Hazırlama ve Yürütme Eğitimi’nin sonunda tesislerde eğitimcilerle bir araya gelerek programa katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti, başarı belgesi ve hediye takdiminde bulundu.