Reklam Fotoğrafçısı Barış Bil İle Söyleşi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü tarafından reklam fotoğrafçısı Barış Bil’in katıldığı söyleşi gerçekleştirildi.

Grafik Bölümü amfisinde düzenlenen söyleşiye bölüm öğrencileri ve öğretim üyeleri katıldı.

Yayın tarihi : 18 Nisan 2016

Söyleşide Usta Fotoğrafçı Barış Bil,  Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü’nde başlayıp, büyük ustaların yanında edindiği tecrübeleri, reklam fotoğrafının püf noktalarını ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü öğrencileri ile paylaştı.

Söyleşinin ardından Barış Bil, Türkiye’deki reklam fotoğrafçılığından ve yaptığı çalışmalardan bahsetti.

Haber& Kamera& Montaj: Erkan Özavcı