Rektör Acer, Eğitim Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi'nde İncelemelerde Bulundu

Rektör Acer, Eğitim Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi'nde İncelemelerde Bulundu.

Eğitim fakültesinin yıkılacak binalarını gezen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’e Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr.Dinçay Köksal’da eşlik etti. Rektör Acer, birimlerin yapım, tamamlanma  süreci ve amfilerin kapasiteleri hakkında bilgi aldı.

Yayın tarihi : 20 Eylül 2016

Rektör Acer, Eğitim Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi'nde İncelemelerde Bulundu.

Daha sonra İlahiyat Fakültesi’ne geçen Rektör Acer, burada fakültenin öğrenci kapasitesi hakkında bilgi aldı.