Rektör Acer, Engelli Koordinasyon Birimi Toplantısına Katıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Engelli Koordinasyon Birimi 2. Tanışma Toplantısı gerçekleştirildi. Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, ÇOMÜ Engelliler Birim Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ferhat Gökmen, idareciler ve öğrenciler katıldı. Toplantıya, Koordinasyon görevlisi Tutku Ak’ın Engelli Koordinasyon Merkezi tanıtım sunumuyla başlandı. Sunumun ardından ...

Yayın tarihi : 02 Aralık 2016

Sunumun ardından kürsüyü gelen Rektör Acer yaptığı konuşmada; üniversitede yaptıkları her işte engelli öğrencileri dikkate aldıklarını ve onların karşılaştığı  tüm engelleri kaldırmak istediklerini söyledi.
Konuşmaların ardından engelli öğrencilerin üniversitede karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. Rektör Acer, engelli öğrencileri tek tek dinleyerek karşılaştıkları problemler hakkında bilgi aldı.
Toplantının sonunda Rektör Acer öğrencilere hediye takdiminde bulundu, ardından Yamaç Restoran’da birlikte öğle yemeği yendi.