Eğitim

Rektör Acer, Kadın Hakları ve Uluslararası Hukuk Konulu Konferans Verdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ‘’Kadın Hakları ve Uluslararası Hukuk’’ konulu konferans verdi.  ÇOMÜ Kadın Çalışmaları ve Uygulama Araştırma Merkezi’nin organize ettiği Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa;  Belediye Başkan Vekili Rebiye Ünüvar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ile eşi Aysun Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, öğretim üyeleri ve ...


Yayın tarihi : 07 Aralık 2016
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ‘’Kadın Hakları ve Uluslararası Hukuk’’ konulu konferans verdi.
 ÇOMÜ Kadın Çalışmaları ve Uygulama Araştırma Merkezi’nin organize ettiği Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa;  Belediye Başkan Vekili Rebiye Ünüvar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ile eşi Aysun Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, öğretim üyeleri ve davetliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından ÇOMÜ Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gülgün Yazıcı  açılış konuşmasını yaptı.
Yazıcı konuşmasında; kadına yönelik şiddetin bir insan hakları ihlali olduğunu belirterek şunları söyledi:
Açılış konuşmasının ardından Rektör Acer’in sunacağı  ‘’Kadın Hakları ve Uluslararası Hukuk’’ Konulu konferansa geçildi.