Rektör Acer, Öğretmenler Günü Programına Katıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘’24 Kasım Öğretmenler Günü’’ programına katıldı. ÇTSO İbrahim Bodur Salonu’nda düzenlenen kutlama programına Vali Orhan Tavlı, Çanakkale Protokolü ve vatandaşlar katıldı. Programda, öğretmen ve öğrenciler izleyicilere birbirinden renkli gösteriler sundu. Düzenlenen program sonrasında "öğrenci ve öğretmen gözüyle 15 Temmuz ...

Yayın tarihi : 25 Kasım 2016

Düzenlenen program sonrasında "öğrenci ve öğretmen gözüyle 15 Temmuz Sergisi" gezildi.
Akşam da Rektör Acer, eşi Aysun Acer ile birlikte, ‘’ Öğretmenler Günü’’ münasebetiyle düzenlenen gala yemeğine katıldı.