Eğitim

Sağlık Hizmetleri MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Alper Akçalı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.


Yayın tarihi : 29 Haziran 2018
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Alper Akçalı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra okulun tanıtım filminin izlenmesi ile devam eden törende açılış konuşmalarını Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Alper Akçalı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün yaptı.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere hediyelerinin takdimi yapıldı. Sağlık Hizmetleri MYO birincisi Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı öğrencisi Beyzanur Gerçek mezun arkadaşları adına yaptığı konuşmada “Acısıyla tatlısıyla paylaştığımız, yaşadığımız bu zaman dilimizden sonra bugün hüzünlü bir bitişi yaşıyor olabiliriz, fakat yarın güneş hepimize umut dolu başlangıçlar için doğacak’’ dedi.

Tören, mezun olan öğrencilere diplomalarının takdiminin ardından sağlık andının okunması ve kep atma töreni ile sona erdi.