Eğitim

Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezuniyet Töreni, Cemil Meriç Konferans Salonu’nda gerçekleşti. İktisat Bölümü ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden toplam 45 öğrencinin mezun olduğu törene Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Kadir Arslanboğa, Doç. Dr. Pelin Kanten, fakültenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler ve aileleri katıldı.


Yayın tarihi : 29 Haziran 2018
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezuniyet Töreni, Cemil Meriç Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

İktisat Bölümü ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden toplam 45 öğrencinin mezun olduğu törene Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Kadir Arslanboğa, Doç. Dr. Pelin Kanten, fakültenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından fakülte birincisi Rümeysa İpek Tatar  eğitim hayatı boyunca başta ailesi ve hocaları olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

2017-2018 akademik yılında ilk mezunlarını veren İktisat Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kadir Arslanboğa yaptığı konuşmada öğrencilere “Fakültemizin ilk öğrencileri olmanızın sevincini yaşarken bugün bölümün ilk mezunları olmanızın gurunu yaşıyoruz.

Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Erkul ise 2017-2018 Eğitim Öğretim yılını değerlendirerek, yapılan çalışmaları anlattı. Prof. Dr. Erkul, mezun olan tüm öğrencilere mezuniyet sonrası hayatlarında başarılar diledi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, mezuniyet törenlerinin üniversite hayatı için en önemli anlardan biri olduğunu vurguladı.

Mezuniyet Töreni, tüm mezun öğrencilere diplomalarının takdimi, 7. Uluslararası İşletme Yönetimi Konferansı’na katkı sunanlara belgelerinin takdimi ve kep atma töreni ile sona erdi.