Siyasal Bilgiler Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi. Fakülte Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile akademik personel katıldı. Toplantı, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hüseyin Erkul’un ve bölüm ...

Yayın tarihi : 17 Mart 2017
Toplantı, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hüseyin Erkul’un ve bölüm yöneticilerinin sunumuyla başladı.
Sunumun ardından Rektör Acer bir değerlendirme konuşması yaptı.