Sosyal Bilimler MYO Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Akademik Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Cemil Meriç Salonu'nda yapılan toplantıya Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu ile akademik ve idari personel katıldı.

Yayın tarihi : 16 Şubat 2016

Toplantı Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu'nun konuşması ile başladı. Daha sonra konuşan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer üniversitede kalite üzerine yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.