Eğitim

TÜB Lisansüstü Öğrenci Kongresi Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Trakya Üniversiteler Birliği Lisansüstü Öğrenci Kongresi Açılış Töreni Gerçekleştirildi.

Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve bu yıl birincisi yapılan kongreye Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Trakya Üniversiteler Birliği Sekreteri Prof. Dr. Fatih Konukçu, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Amacının ortak yüksek lisans, doktora, ortak eğitim, araştırma, ...

Yayın tarihi : 29 Nisan 2016

Amacının ortak yüksek lisans, doktora, ortak eğitim, araştırma, kültürel ve sportif faaliyetler olan Trakya Üniversiteler Birliği'nin oluşturduğu bu ilk öğrenci kongresinin açılış konuşmasını Düzenleme Kurulu Başkanı ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Levent Genç yaptı.

Trakya Üniversiteler Birliği Sekreteri Prof. Dr.Fatih Konukçu ise yaptığı konuşmada TÜB’ün faaliyetleri ve kongre ile ilgili bilgiler verdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise yaptığı konuşmada bir üniversitenin içine kapanmasının, kendisini geri bırakması anlamına geleceğini, bu anlamda TÜB’ü önemsediklerini ve birlikteliklerinin daha büyük iş birlikleriyle devam edeceğini söyledi.

Çanakkale Valisi Hamza Erkal ise kongreyi tertip eden öğretim üyelerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından Kongreye katkı sunanlara belge takdimi yapıldı ve iki gün sürecek kongrenin sunumlarına geçildi.

Haber& Montaj Erkan Özavcı Kamera: Muhammet Alınlı