Eğitim

TÜBİTAK SOBAG Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Proje Koordinasyon Merkezi tarafından sosyal bilimlerde proje yazımı ve proje destekleri konusunda bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Mirza Tokpunar, Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Yardımcı Doç. Dr. Ali Şahin Örnek ile akademisyenler katıldı. Toplantının sunumunu TÜBİTAK ...


Yayın tarihi : 03 Mart 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Proje Koordinasyon Merkezi tarafından sosyal bilimlerde proje yazımı ve proje destekleri konusunda bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Mirza Tokpunar, Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Yardımcı Doç. Dr. Ali Şahin Örnek ile akademisyenler katıldı.
Toplantının sunumunu TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Grubu Uzmanı Hamidullah Tarhan ve Uzman Yardımcısı Alperen Karataş yaptı.  
 Toplantının açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, yaptı. Ardından Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Yardımcı Doç. Dr. Ali Şahin Örnek ile Proje Koordinasyon Merkezi çalışanı Yücel Baştan’ın konuşmalarına geçildi.
Konuşmaların ardından sunumlara geçildi.
Sunumların ardından Rektör Yardımcıları Erdem ile Tokpunar misafir konuşmacılara hediye takdiminde bulundu.