Turizm Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde 2015-2016 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenleri başladı. Mezuniyet heyecanının yaşandığı Turizm Fakültesi'nde eğitim maratonunu başarıyla tamamlayan öğrenciler mezun  olmanın verdiği mutluluğu doyasıya yaşadılar.

Yayın tarihi : 12 Mayıs 2016

İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde Fakülte 1.'si Aydın Kayhan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kayhan'ın konuşmasının ardından Fakülte Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit bir konuşma yaptı. Öğrenciler, veliler ve üniversite yöneticilerinin katıldığı törende son olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun konuşma yaptı. Öğrencilere 'Dünya Turizm Sektörünün Üyeleri' şeklinde hitap eden Uzun, mezun öğrencileri tebrik etti.

Konuşmaların ardından Fakülte 1.'si Aydın Kayhan'a ödül takdimi yapıldı ve Kayhan tarafından yaş kütüğüne mezuniyet plakası çakıldı.

Dereceyle mezun olan diğer öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesiyle devam eden mezuniyet töreni, tüm mezunlara diplomalarının dağıtılması ve kep atma seremonisiyle sona erdi.