Eğitim

Uluslararası Kazı, Araştırma ve Arkeometri Sempozyumu Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Yayın tarihi : 04 Mayıs 2018

2018 Troia Yılı kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan ‘’40. Uluslararası Kazı, Araştırma ve Arkeometri Sempozyumu’’ tanıtım ve basın toplantısı yapıldı. Terzioğlu Yerleşkesi Rektörlük Binasında gerçekleştirilen ve 07-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Terzioğlu Yerleşkesin’nde gerçekleştirilecek olan sempozyumun tanıtım toplantısında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, ÇOMÜ Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurettin Arslan açıklamalarda bulundu.