Uluslararası 10. Ege Analitik Kimya Günleri Kongresi Açılış Töreni Yapıldı

Uluslararası 10. Ege Analitik Kimya Günleri Kongresi Açılış Töreni Yapıldı.

Yayın tarihi : 30 Eylül 2016

Uluslararası 10. Ege Analitik Kimya Günleri Kongresi Açılış Töreni Yapıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümü’nün işbirliği ile  düzenlenen  ve ÇOMÜ’nün ev sahipliğinde, Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrenin açılış törenine Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları  Prof. Dr. Ahmet Erdem,  Prof. Dr. Süha Özden, Fen- Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal, yurtiçi ve yurtdışından seçkin panelistler, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Öğretim Görevlisi Mete Gökçe’nin yönetiminde polifonik koronun resitaline, sonrasında da açılış konuşmalarına geçildi.

Konuşmaların ardından 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında devam edecek kongrenin oturumlarına geçildi.