Yabancı Diller Yüksekokulu'nda Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda Akademik Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal ile akademik ve idari personel katıldı.

Yayın tarihi : 11 Ocak 2016

Toplantı Yüksekokul İdarecilerinin yabancı dil eğitimi hakkında yaptıkları sunumlar ile başladı. Sunumların ardından Rektör Yücel Acer konuşmasını yaptı. Acer konuşmasında üniversitede verilen yabancı dil eğitimini değerlendirdi.

Haber - Kamera: Aydın Abuhan