"102. Yılında Çanakkale Harekatını Hatırlarken" Adlı Panel Yapıldı

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Atatürk ve Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi’nin düzenlediği ‘’102. Yılında Çanakkale Harekatını Hatırlarken’’  başlıklı panel Çimenlik Kalesi Yüzbaşı Ahmet Saffet Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Doç. Dr. Murat Karataş’ın yaptığı panele; Yrd. Doç. Dr. Ahmet Esenkaya, Emekli Öğretim Görevlisi Kenan Çelik, Doç. Dr. ...

Yayın tarihi : 16 Mart 2017
Moderatörlüğünü Doç. Dr. Murat Karataş’ın yaptığı panele; Yrd. Doç. Dr. Ahmet Esenkaya, Emekli Öğretim Görevlisi Kenan Çelik, Doç. Dr. Muhammet Erat ile  Yrd. Doç. Dr. Mithat Atabay konuşmacı olarak katıldı.