10 Ocak Gazeteciler Günü Çanakkale'de Kutlandı

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle Kolin Hotel'de gala yemeği verdi. Yemeğe Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale protokolü ve basın emekçileri katıldı.

Yemekte Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize akıncı ve Vali Hamza Erkal birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından meslekte uzun yıllar emek vermiş gazetecilere plaket takdim edildi.

...

Yayın tarihi : 12 Ocak 2016