15 Temmuz Darbe Girişiminin Yıl Dönümünde Darbeler Tarihinde Eski Roma Cumhuriyeti'nden Bir Örnek

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü’nün Rektörlük Konferanslar Dizisi kapsamında düzenlediği ‘’15 Temmuz Darbe Girişiminin Yıl Dönümünde Darbeler Tarihinin Eski Roma Cumhuriyeti’nden Bir Örneği: Darbeci Corneilus Sulla’’ isimli konferans İlahiyat İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 17 Temmuz 2018

Konferansa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün ile akademik ve idari personel katıldı. Konferansın açılış konuşmasını rektör Acer, konferans sunumunu ise Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya yaptı.