15 Temmuz Günlemli Senato Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 15 Temmuz gündemli senato ve Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Senato toplantı odasında gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof.Dr. Yücel Acer'in açılış konuşmasıyla başlandı.

15 Temmuzun büyük bir zafer olduğunu vurgulayan Rektör Acer, "halk kendi seçtiği otoriteyi sahiplenerek bu girişimi engeledi" dedi.

Toplantı üniversitenin diğer gündem konularıyla devam etti.

...

Yayın tarihi : 17 Temmuz 2017

Toplantı üniversitenin diğer gündem konularıyla devam etti.

15 Temmuz Gündemli Senato Toplantısı Gerçekleştirildi