1. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi Başladı

Kök Hücre ve Kanser'in konuşulduğu 1. ulusal tıp öğrenci kongresi başladı.

Konusunda uzman bilim insanlarını ve birçok ilden gelen tıp öğrencilerini bir araya getiren kongre İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde yapılıyor.

Açılış konuşmaları ile başlayan kongrede ilk oturumu Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Kansu gerçekleştirdi.

Kongre Başkanı Doç. Dr. Dilek Ülker Çakır ...

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

Kök Hücre ve Kanser'in konuşulduğu 1. ulusal tıp öğrenci kongresi başladı.

Kongre Başkanı Doç. Dr. Dilek Ülker Çakır kongre ve önemine dair açıklamalarda bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Demiraran ise kongreye ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek kongre tertip komitesine teşekkür ettiler.

Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Canan Gülhan Aktaş ise anlamlı bir kongrenin yapıldığını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.