2015 Yılı Akademik Teşvik Ödeneği Onur Töreni Gerçekleştirildi

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times}

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2015 yılı Akademik Teşvik Ödeneği Onur Töreni gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 30 Aralık 2016

Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, rektör yardımcıları, akademik ve idari personel'in yanı sıra Çanakkale Protokolü katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene müzik dinletisiyle devam edildi.

Müzik dinletisinin ardından konuşan Rektör Acer, Düzenlenen törenin şimdiye kadar gerçekleştirdikleri törenler içerisinde en önemlisi olduğunu söyledi.

ÇOMÜ Rektörü Acer; 1700’lü yıllardan beri toplumların gücünün bilimsel araştırmalara, inovasyona dayandığını belirterek ülkemizde uzun yıllar bunun farkına varılmadığını söyledi.

Rektör Acer; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak amaçlarının hem eğitim- öğretimde hem de bilimsel araştırmalarda üniversitenin kalitesini arttırmak olduğunu söyledi.

Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Ödüller,2015 Akademik Teşvik Programından 100 tam puan alan akademisyenlerden başlanarak verildi.