22. ÇOMÜ Japon Günleri Anafartalar Kampüsünde Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Türk Japon Dostluğu Topluluğu’nun düzenlediği Japon Günleri’nin 22.si yapıldı.

Anafartalar Kampüsü Süleyman Demirel Salonunda gerçekleştirilen açılış törenin ardından iki gün boyunca; Japon Savunma sanatlarından yemeklerine, kaligrafi sergisinden anime-sinema gösterimine, çay töreninden canlı Japon Müziğine kadar 15'e yakın etkinlik gerçekleştirildi.

Oldukça renkli gösterilerin gerçekleştirildiği ...

Yayın tarihi : 03 Mayıs 2016

Oldukça renkli gösterilerin gerçekleştirildiği güne öğrencilerin ilgisi yoğundu.

Haber: Fatma Algül Kamera: Metin Özbakış Kurgu: Hüsnü Aksoy