23 Nisan’da Temsili Rektör Koltuğuna 18 Mart İ Ö O Öğrencisi Emir Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi de bu özel günde kapılarını çocuklara açtı.

Yayın tarihi : 24 Nisan 2017

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çocuk Bayramı vesilesiyle koltuğunu 18 Mart İlköğretim Okulu Öğrencisi Emir Akbulut’a devretti. Annesi ve öğretmeniyle makama gelen 10 yaşındaki Emir, üniversite kampüslerinde çocuklar ve gençler için daha fazla oyun ve spor alanları olmasını istediğini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ise Atatürk’ün dünya çocuklarına armağanı olan bu güzel bayramı çocuklarla kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Rektör Acer, minik konuğu Emir’e günün anısına hediye takdim etti.