23 Nisan Haftasında Anlamlı Etkinlik "Bir Tatlı Gülüş Almaya Geldik"

23 Nisan Çocuk Bayramı Haftası'nda Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü'nden anlamlı etkinlik. 'Bir Tatlı Gülüş Almaya Geldik' adıyla Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Rektör Prof. dr. Yücel Acer, Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş'in de katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Servisi'nde yatan hastalar ziyaret edilerek hediye takdim edildi.

Ziyarette Vali Erkal ve Rektör Acer küçük ...

Yayın tarihi : 19 Nisan 2016

Ziyarette Vali Erkal ve Rektör Acer küçük hastalar ile tek tek ilgilenip geçmiş olsun dileklerinde bulundular.