23 Nisan’ı Hastanede Geçiren Çocuklara Büyük Sürpriz

23 Nisan’ı hastanede geçirmek zorunda kalan çocuklar, palyaçolar eşliğinde dans edip çocuk şarkılarıyla keyifli dakikalar yaşadılar.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Çanakkale protokolü Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi’nde yatan çocukları ziyaret ederek, çocuklara sürpriz yaptılar.

Yayın tarihi : 24 Nisan 2017

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve eşi Aysun Acer, Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Okhan Akdur; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle hastanede yatan çocukları ziyaret ettiler, miniklere çeşitli hediyelerle moral verdiler.

Hastane yönetiminin hazırladığı programda, palyaçolar hasta miniklere dans ve müzikleriyle keyifli dakikalar yaşatırken, aileleri de çocukları stresli hastane ortamından bir nebze uzaklaştırdığı için bu güzel sürpriz karşısında mutlu oldular.