24 Kasım Öğretmenler Günü Törenle Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde düzenlenen törenle kutlandı. Eğitim Fakültesi'nde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları, akademik ve idari personel katıldı.

Yayın tarihi : 24 Kasım 2015

Atatürk heykeline çelenk konularak başlayan tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam etti. Törende Eğitim Fakültesi Öğrenci Temsilcisi öğretmenler günü ile alakalı konuşma yaptı. Tören sonrası gerçekleştirilen senato toplantısında konuşan Prof. Dr. Yücel Acer öğretmenlik mesleğinin önemine değindi.

Haber: Aydın Abuhan - Kamera: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut