4. Biyoloji Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Biyoloji Günleri etkinliği Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal, Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü kurucularından Emekli Prof. Dr. İsmet Uysal ile ÇOMÜ’lü idareci, akademisyen ve öğrenciler katıldılar.

...

Yayın tarihi : 02 Mayıs 2018

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Uysal, Uygar İnan ve Batuhan Keleş müzik dinletisi sundular.

Etkinlikte Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Tosunoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, onur konuğu olarak Ege Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Ergen ve Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürsel Ergen ile ÇOMÜ FEF Biyoloji Bölümünden mezun olarak halen Milli Eğitim Bakanlığı’nda Biyoloji Öğretmeni olarak çalışan Uzm. Biyolog Oya Topçu konuşma yaptılar.

Konuklara hediye takdiminin ardından Çanakkale Biyoçeşitliliği Sergisi açıldı ve kokteyl düzenlendi.

Öğleden sonraki oturumlarda ise ÇOMÜ FEF Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Herdem Aslan, Sudan Hikayeler, Prof. Dr. Şükran Yalçın Özdilek ise Çanakkale’de Deniz Kaplumbağaları: Yaşayan Fosil Mirasımız başlıklı sunumlarını gerçekleştirdiler.