AB Proje Yazım ve Eğitim Semineri 10-12 Mayıs Tarihleri Arasında Gerçekleştirliyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Proje Yazım Koordinatörlüğünün düzenlediği AB Proje Yazım ve Eğitim Semineri başladı. Cemil Meriç Konferans Salonunda başlayan seminere Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali Şahin Örnek ile proje hazırlamak isteyen akademik personel katılıyor. 10- 12 Mayıs tarihleri arasında  gerçekleştirilecek seminerin sunumunu Eğitim Uzmanı Ural Sevener yapıyor.

...

Yayın tarihi : 10 Mayıs 2017