Akuakültür Endüstrisi Ve Araştırmalarında Tecrübeler ÇOMÜ’de Konuşuldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’nde Akuakültür Endüstrisi ve Araştırmalarında Tecrübeler başlıklı seminer düzenlendi.

Yayın tarihi : 29 Mart 2019

Seminere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Dekan Prof. Dr. Murat Yıldırım, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatma Çolakoğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldılar.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasına geçildi.

Seminer; Akuakültür, Balık Hastalıkları ve Besleme Uzmanı Noburo Takeno ve AKUA MAKS Genel Koordinatörü Serdar Yıldırım’ın Japonya’da Akuakültür Endüstrisi ve Ülke Ekonomisine Katkıları – Türkiye Akuakültür Endüstrisinin Durumu konulu sunumlarıyla devam etti.