Alsar Vakfı'ndan ÇOMÜ Kütüphanesine Anlamlı Bağış

Arnavutluk’un önde gelen Sivil Toplum Kuruluşları’ndan olan ALSAR Vakfı  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi kütüphanesine başta Arnavutça, Boşnakça, Mekadonca, Sırpça, Türkçe dillerinde olmak üzere 1000’e yakın kitap bağışladı.

Yayın tarihi : 23 Ekim 2017

Kitap bağışı dolayısıyla ÇOMÜ Kütüphanesinde bir tören düzenlendi. Törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özgür Özay, ÇOMÜ Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Aşkın Koyuncu, Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatör Yardımcısı Zija Shehi, Kütüphane İdari Hizmetler Şube Müdürü Hicret Katırcı ile Balkan ülkelerinden gelen öğrenciler katıldı.

ÇOMÜ   2,5 yıl zarfında kütüphaneye 34 bin basılı, 123 bin dijital kaynak kazandırmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek bağışı gerçekleştiren Alsar Vakfına ve Başkanı Mehdi Gurraya teşekkür etti.