Anafartalar Yerleşkesi Spor Salonu Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Anafartalar Yerleşkesi Spor Salonu açılışı gerçekleşti.

Yayın tarihi : 10 Nisan 2018

Açılış törenine; Vali Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in yanı sıra il prtokolü, dekanlar, akademik ve idari personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından program, İlahiyat Fakültesi’nden Öğr. Gör. Mehmet Kara’nın Kuranı Kerim tilaveti ile devam etti.

Açılış konuşmaları sırasıyla; Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı tarafından yapıldı.

Protokol konuşmalarının sonrasında Anafartalar Yerleşkesi Spor Salonu’nun açılışı gerçekleştirildi ve spor salonu gezildi. Ardından hava atışının, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan tarafından yapıldığı basketbol gösteri maçı izlendi.

Açılış programı, ikramlarla sona erdi.