Ayvacık Depremleri Üzerine Değerlendirme Paneli Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Depremleri Üzerine Değerlendirme Paneli Gerçekleştirildi. Troya Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı. Geçtiğimiz Ocak ayında Ayvacık’ta ard arda meydana gelen depremlerin ardından ÇOMÜ’lü öğretim üyelerinin deprem bölgesindeki saha çalışmaları ve gözlemleri kamuoyuyla ...

Yayın tarihi : 10 Mart 2017
Geçtiğimiz Ocak ayında Ayvacık’ta ard arda meydana gelen depremlerin ardından ÇOMÜ’lü öğretim üyelerinin deprem bölgesindeki saha çalışmaları ve gözlemleri kamuoyuyla paylaşıldı.
Moderatörlüğünü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden yaptığı panele Doç. Dr. Tolga Bekler, Prof. Dr. Orhun Köksal, Prof. Dr. Şeref Uluocak, Yrd. Doç. Dr. Tolga Özden, Araştırma Görevlisi Dr. Ozan Deniz ile Uzman Serdar Topal konuşmacı olarak katıldı.