Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Depremden Zarar Gören Yukarıköy'de İncelemelerde Bulundu

Yayın tarihi : 10 Şubat 2017

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak geçtiğimiz günlerde Çanakkale’nin Ayvacık İlçesinde yaşanan depremlerde en çok zarar gören Yukarıköy’ü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Köy halkına en kısa sürede yaralarının sarılacağı sözü veren Kaynak’ın ziyaretine Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden ile diğer yetkililer de katıldı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut