Besyo Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2017- 2018 Eğitim- Öğretim yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu, bölüm başkanları ile akademik personel katıldı.

Toplantıya, Antrenörlük Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hürmüz Koç’un Yüksek Lisans, doktora ve fakülteleşme ile ilgili sunumuyla başlandı.

...

Yayın tarihi : 12 Ekim 2017

Röp.

Ardından BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu’nun sunumuna geçildi. Cerrahoğlu sunumunda; BESYO hakkında genel bir değerlendirme yaparak gelişimi ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise yaptığı konuşmada ‘’Üniversite olarak, BESYO olarak  ulusal gelişmelerden, global gelişmelerden kendimizi muaf tutamayız, son gelişmeleri takip etmeliyiz’’ dedi.

BESYO’nun kampüse sıkışıp kalmaması gerektiğini belirten Rektör Acer, Yüksekokul’unDardanos Tesisleri’nin alt yapısından faydalanması gerektiğini söyledi.