Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Camii temel atma töreni gerçekleştirildi.

Törene Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan,  Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Belediye Başkanları, Kurum- Kuruluş Temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Yayın tarihi : 07 Ekim 2016

Çifte Minareye sahip olacak Ağaköy Yerleşke Camii, toplamda 1350 metrekare alan üzerine kurulacak ve 1500 kişiye hizmet verecek.

Temel atma törenine, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlandı.

Törenin açılış konuşmasını Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer yaptı.

Protokol konuşmalarının ardından Biga Müftüsü Hayri Tüfekçioğlu’nun yaptığı dua ile temel atma törenine geçildi.

Törenin ardından pilav ikramı yapıldı.

Biga Ağaköy Yerleşkesi Camii temel atma töreni gerçekleştirildi.

Haber: Erkan Özavcı  - Kamera& Montaj: Hüsnü Aksoy