Biga İİBF'de Mezuniyet Heyecanı Yaşandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni Biga İlyas Bayram Stadyumu’nda yapıldı. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer önderliğinde ÇOMÜ’lü akademisyenlerin izleyicileri selamlamasının ardından mezun olan öğrencilerin geçidi gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 24 Haziran 2016

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören mezun öğrenciler adına Öğrenci Konseyi Temsilcisi Sertan Çelikten ve Emrullah Şahin'in konuşmaları ile başladı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada öğrencileri tebrik ederek hayatlarında başarı diledi.

Konuşmaların ardından fakültede dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi ve kep atma merasimi gerçekleştirildi.