Biga Meslek Yüksekokulu 2016 - 2017 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Biga Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer,   Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, akademik ve idari personel ile aileler katıldı. Tören mezun olan öğrencilerin isimlerinin okunup sahneye davet edilmeleriyle başladı.

...

Yayın tarihi : 22 Haziran 2017

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından üniversite tanıtım filminin izlenmesine geçildi.

Biga Meslek Yüksekokulu mezun öğrencileri adına yüksekokul birincisi elektrik programı  öğrencisi  Hakkı Deniz konuştu. Deniz konuşmasında; iki yıl içinde okullarında çok şey öğrendiklerini belirterek mezun olan arkadaşlarına yeni hayatlarında başarılar diledi.

Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Suat Uğur yaptığı konuşmada anne- babalara seslenerek 2 yıl önce kendilerine teslim ettikleri evlatlarını daha donanımlı bir şekilde geri gönderiyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada öğrencilerin üniversitenin kuruluşundan daha eskiye giden köklü bir okuldan mezun olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından fakültede dereceye giren öğrencilere ödülleri, Prof. Dr. Yücel Acer, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan diğer protokol mensupları ve akademisyenler tarafından verildi. Yüksekokul birincisi mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Tören, kep atma merasimiyle sona erdi.

Haber& Kamera: Erkan Özavcı Montaj: Hüsnü Aksoy