Biga MYO 2015-2016 Mezunlarını Verdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Biga Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Belediye başkanı İsmail Işık, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Suat Uğur, protokol, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yayın tarihi : 24 Haziran 2016

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören Yüksekokul 1.'si Esin Sayi'nin konuşması ile başladı. Sayi'nin ardından Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Suat Uğur ve Rektör Prof. Dr. Yücel Acer birer konuşma yaptı.

Konuşmalar sonrası dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildiği tören diploma ve teşekkür belgelerinin takdimi ve kep atma merasiminin ardından son buldu.