''Bilge İnsan Aliya İzzetbegoviç'in Hayatı'' Adlı Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlük Konferanslar dizisi kapsamında Bosna'nın bağımsızlık mücadelesinin lideri ve Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in hayatı vefatının 13. yılında bir konferansla anlatıldı.

Yayın tarihi : 26 Ekim 2016

Troya Kültür Merkezi’nde gazeteci-yazar Süleyman Gündüz tarafından gerçekleştirilen konferansa; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Konferansın ardından plaket takdimi yapıldı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Şerif Salman Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut