Bologna Süreçleri İle İlgili Toplantı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz eğitim öğretim programlarının dahil olduğu Bologna süreçleri ile ilgili toplantı Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Yayın tarihi : 06 Aralık 2018

Toplantıya; Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Bologna Koordinatörü Prof. Dr. Dinçay Köksal ile bölüm koordinatörleri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer konuşmasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin kalite sıralamasında daha üst seviyelere çıkarılmasının temel gündem maddesi olduğunun altını çizdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden ise Bologna sisteminin dinamik bir sistem olduğunu ve kalite yönetim sistemlerinin çok önemli bir parçası olduğunu belirtti.

GSF Dekanı ve ÇOMÜ Bologna Koordinatörü Prof. Dr. Dinçay Köksal, Bologna sürecine ilişkin çalışmalar hakkında değerlendirmeler yaparak, süreçle ilgili yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi.