Bor Madeninin Türkiye ve Dünya Potansiyeli ÇOMÜ’de Konuşuldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlük Konferanslar Dizisi kapsamında MÜSİAD Çanakkale işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘’Bor Madeninin Türkiye ve Dünya Potansiyeli’’ konulu panel gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 06 Aralık 2018

Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen panele Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale MÜSİAD Başkanı Ali Osman Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mustafa Görün, panelistler, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Program saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.

Ardından Çanakkale MÜSİAD Başkanı Ali Osman Yıldız ve Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in açılış konuşmalarına geçildi.

Açılış konuşmalarının ardından moderatörlüğünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden’in yaptığı ve Dokuz Eylül Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. İbrahim Gündoğan, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü Uzmanı Dr. Zeynep Topsakal ile Eti Maden Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Uğur Aydoğan’ın katıldığı ‘’Bor Madeninin Türkiye ve Dünya Potansiyeli’’ konulu panele geçildi.

Panelin sonunda katılımcılara hediye ve teşekkür belgesi takdiminde bulunuldu.