Bosna Hersekli Öğrencilerden ÇOMÜ’ye Ziyaret

Bosna Hersek’ten gelen 30 kişilik bir öğrenci grubu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden misafir öğrencileri makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Yayın tarihi : 11 Ağustos 2017

Öğrenciler öğle yemeğinin ardından TÖMER’i ve kütüphaneyi gezdi. Gezi boyunca öğrencilere eşlik eden ÇOMÜ Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatör Yardımcısı ZijaShehi ise öğrencilere ÇOMÜ’nün eğitim programları, kültür aktiviteleri ve sosyal imkanları hakkında bilgi verdi. Balkanlara yapılan tanıtım çalışmalarının meyvelerini verdiğini ifade eden Shehi, 2017-2018 eğitim yılında ÇOMÜ’nün uluslararası öğrenciler tarafından en çok tercih edilen Türk üniversitesi olmaya aday olduğunu söyledi.