Çanakkale Huzurevi Sakinleri ÇOMÜ’yü Ziyaret Ettiler.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olan Kepez Huzurevi sakinleri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaret için düzenlenen öğle yemeğinde, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve eşi Aysun Acer, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Mirza Tokpunar, Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Süha Özden de hazır bulundular.

Beraber öğle yemeğinin yenmesinin ardından Rektör Prof. Dr. Yücel ...

Yayın tarihi : 07 Ekim 2016

Beraber öğle yemeğinin yenmesinin ardından Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve eşi Aysun Acer, misafirlerine günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Hediye takdiminin ardından huzurevi sakinleri üniversitenin çeşitli birimlerini ve Dardanos Yerleşkesi’ni gezdiler.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Hüsnü Aksoy