Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mezunu Şehidimize Gıyabi Cenaze Namazı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 2007 mezunu olan ve Mardin Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olarak görev yapmakta iken hain terörist saldırısı sonucunda şehit düşen Nefise Özsoy için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Yayın tarihi : 10 Haziran 2016

ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Turhan Mildon Camiinde Cuma namazına müteakip kılınan gıyabi cenaze namazına Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, rektör yardımcıları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Hüsnü Aksoy Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural  Bulut