Genel

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Çanakkale Bisiklet Turu Sona Erdi

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Çanakkale Bisiklet Turu'nun ikinci ve son etabı olan Şehitlere Saygı Etabı tamamlandı. GTP Turizm AŞ tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi ile Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin destekleriyle gerçekleşen tura üç bin kişi katıldı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve ...


Yayın tarihi : 27 Mart 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi
Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Çanakkale Bisiklet Turu'nun ikinci ve son etabı olan Şehitlere Saygı Etabı tamamlandı.
GTP Turizm AŞ tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi ile Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin destekleriyle gerçekleşen tura üç bin kişi katıldı.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve eşi Gençlik Danışma Birimi Koordinatörü Aysun Acer’in yanı sıra ÇOMÜ BESYO Müdürü Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu ve çok sayıda ÇOMÜ’lü akademik, idari personel ve öğrencinin katıldığı tur 56 km sürüşün ardından son buldu.