Çanakkale Savaşları ve Kadın Konusu ÇOMÜ'de Konuşuldu

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıldönümü Etkinlikleri çerçevesinde Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mithat Atabay tarafından "Çanakkale Savaşları ve Kadın" konulu konferans verildi.

Yayın tarihi : 14 Mart 2016

Çanakkale Valiliği ve Fen Edebiyat Fakültesi tarafından Troya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansa Çanakkale Vali Vekili İlhan Uran, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konferansta Yrd. Doç. Dr. Mithat Atabay savaşlar sırasında cephe gerisinde yer alan kadınların yaşadıklarını anlattı.

Haber: Aydın Abuhan - Kamera: Cansu Hangül - Kurgu: Kasım Ertuğrul