Genel

Çanakkale Savaşlarının Balkanlardaki Türk Ve Müslüman Unsurlar Üzerindeki Yansımaları

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Balkan ve Ege Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Çanakkale Savaşlarının Balkanlardaki Türk ve Müslüman Unsurlar Üzerindeki Yansımaları ve Çanakkale Türküsü konulu konferans gerçekleştirildi.  Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, ÇOMÜ Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Aşkın Koyuncu, ...


Yayın tarihi : 12 Aralık 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Balkan ve Ege Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Çanakkale Savaşlarının Balkanlardaki Türk ve Müslüman Unsurlar Üzerindeki Yansımaları ve Çanakkale Türküsü konulu konferans gerçekleştirildi. 
Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, ÇOMÜ Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Aşkın Koyuncu, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmaları ile başladı.
Açılış konuşmalarının ardından Kosova Hasan Priştina Devlet Üniversitesi Filoloji Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. İrfan Morina’nın sunumunu yaptığı konferansa geçildi.
Programın sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, konferansı sunan Prof. Dr. İrfan Morina’ya hediye takdiminde bulundu.