Çanakkale Seramikleri Fırça Dekoru Etkinliği Başladı

ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü ve Çanakkale Seramikleri Araştırma Merkezi, Üniversite’nin 25. yıl kutlama programı kapsamında ‘‘Çanakkale Seramikleri Fırça Dekoru’’ etkinliği başlattı.

Yayın tarihi : 12 Nisan 2017

Etkinliğin koordinatörlüğünü; ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü öğretim üyesi ve Çanakkale Seramikleri Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ayşe Güler yapıyor. Çanakkale Seramikleri Araştırma Merkezi’nde başlatılan etkinliğe Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü'nden öğretim görevlisi Hilal Yaman Taşkıran ve seramik öğrencisi Sonay Demir’de katkı sunuyor.

Çanakkale Seramikleri Fırça Dekoru Etkinliği Başladı

Haber: Özlem Uzun Kamera: - Mahmut Ergüven - Kurgu: Hüsnü Aksoy